<
Skip to main content

Danske Commodities Türkiye

Danske Commodities, uluslararası bir enerji taciridir. Ticari bilgiyi, akıllı sistemleri, liderlik ruhunu ve serbest piyasaları üstün tutma anlayışını bir araya getirerek paydaşlarımız için değer yaratıyoruz.

42 ülke + 7/24 ticaret = kazanç sizin

Enerji ticareti her zaman ana işimiz olmuştur. Şu an 42’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yenilenebilir enerji ve gelişmekte olan piyasalara özellikle ağırlık veriyoruz.

Yılın 365 günü günde 24 saat tedarikçi, üreticiler ve dağıtım şirketleri ile çalışıyoruz. Bunu yaparken yenilenebilir enerji ve gelişmekte olan piyasalara özellikle önem veriyoruz.

Aynı zamanda herkesin daha geniş bir alıcı-satıcı havuzundan faydalanmasını sağlıyoruz.

Elektrik üretimi optimizasyon hizmetleri

Avrupa’daki enerji piyasalarından edindiğimiz bilgileri teknik uzmanlıkla birleştirerek enerji üretim sistemi işletmecilerine katma değer kazandıran esnek çözümler sunuyoruz.

Günümüz piyasalarındaki rekabete dahil olabilmek için ileri piyasa istihbaratına, güçlü stratejilere ve gelişmiş becerilere sahip olmak gerekmektedir. Standart sözleşme ticareti, profil fiyatlandırma, yatırım stratejileri, tüketim dengesi sağlama ve son müşteriye satışı artırma danışmanlığı gibi ürün geliştirme hizmetlerimiz sayesinde karlılığınız artacaktır.

Sorunsuz sertifika ticareti

İster elektrik şirketi, ister enerji üreticisi, ister uygunluk kuruluşu olun; dc, her türlü yeşil enerji ve karbon sertifikası ihtiyacınızı karşılayabilir. Avrupa’daki çoğu sertifikaya erişim sağlayan dc’nin ürünleri arasında Swap, spot ticaret ve vadeli ticaret bulunmaktadır.

Piyasa erişimi

Danske Commodities kısa vadeli elektrik ve sınır ötesi ticarette lider bir oyuncu olarak, fırsatları yakalamak ve en yüksek getiri sağlayan piyasalara elektriği ulaştırmak için Avrupa çapındaki rakipsiz piyasa varlığını kullanmaktadır. 365 gün 24 saat boyunca çalışıyoruz ve vadeli, gün öncesi ve gün içi piyasalarda rekabet ederken güçlü veri analizi yeteneklerimize ve birinci sınıf operasyon yapımıza güveniyoruz.

Hakkimizda

Danske Commodities, enerji üreticileri ve tedarikçiler için dengeleme, optimizasyon ve riskten korunma hizmetleri sağlayan,kısa vadeli elektrik ve gaz ticaretinde uzmanlaşmış bir enerji ticareti şirketidir. Her gün, şirket enerjiyi gerekenden çok olduğu yerden daha çok gerek duyulan yere taşıyarak dünyanın 42 ülkesi arasında 35000’den fazla işlem gerçekleştirmektedir. Kendi adı ve markası altında faaliyet gösteren Danske Commodities, Norveçli enerji şirketi Equinor’un tamamına sahip olduğu bir iştirakidir.

İletişim

Cem Sokullu
Türkiye Ülke Müdürü
Türkiye’deki faaliyetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın.